Melontaretki - Lofootit, Norja 3.-10.9.2017

 

Opi uutta merimelonnasta. Lähde kokeneiden kouluttajien johdolla Lofoottien mahtaviin maisemiin Norjaan ja hyppää seuraavalle tasolle omassa melonnassasi. Lofootit tarjoavat loistavat olosuhteet melontataitojen kehittämiseen. Matka sisaltää mm. surffia, melontaa vuorovesiolosuhteissa, päiväretkiä mahtavissa vuoristo/vuono maisemissa sekä hyvää melontaseuraa.

Paikanpäällä kuusi täyttä melontapäivää (ma - la). Ohjelmassa muun muassa: Hyvä kajakin hallinta tuulessa ja aallokossa, pelastautumiset käytännön olosuhteissa, vuorovesiteoria & liikkuva vesi, rantasurffi & vuorovesisurffi, päiväretki esim Reinefjord – Bunes Beach / Trollfjorden / Hennigsvaer.

Kenelle: Melontataitosi on Advanced Sea Kayaker/EPP3 tasoa ja haluat oppia lisää.

 

Kouluttajat: Anssi Nupponen ja Mika Björkman

 

Ryhmäkoko: 6-10 hlö

 

Hinta: 850 € (sis. alv), eräpäivä 30.6.2017.

Sisältää matkan auton kyydissä Lofooteille ja takaisin (reitti: Helsinki-Jyväskylä-Oulu-Tornio-Lofootit - matkapäivät autolla 2.-3.9 meno ja 10.-11.9. paluu). Oppaan palvelut ja koulutuksen koko retken aikana. Majoitus Base Camp tyylisesti Kallen leirintäalueella omissa teltoissa. Telttasauna. Päivittäiset kuljetukset perusleiristä pelipaikoille, jotka valitaan aina päivän sään mukaan. Saat oman kajakkisi mukaan traileriin auton reitillä.

Lofooteille on mahdollista matkustaa myös lentäen, meno su 3.9. paluu su 10.9.Norwegianin lennot Helsinki (HEL) - Harstad/Narvik (EVE). Mahdolliset lennot jokainen osallistuja varaa ja maksaa itse. Osa matkatavaroista on mahdollista saada auton kyytiin. Kuljetukset lentokentältä ja takaisin kuuluu matkan hintaan.

Järjestäjillä on oman toimintansa vastuuvakuutus. Jokainen osallistuja vastaa omista vakuutuksistaan.

Ilmoittaudu  

Lisätietoa

Melontaretki - Inarijärvi 30.7.-5.8.2017

 

Koe unohtumaton melontaelämys tiettömien taipaleiden takana, erämaassa kirkkaimpien vesien äärellä.

Inari on ainutlaatunen järvi Euroopassa. Harvassa paikassa voi meloa niin rauhassa kuin täällä. Inarin selillä voi kulkea päiväkaupalla ihastellen koskematonta luontoa, taapaamatta muita ihmisiä. Muutamaa kylää ja autiotupaa lukuunottamatta rannat ovat rakentamattomia.

Erämaisen luonteensa vuoksi Inarille lähtijän tulee kunnioittaa luonnon olosuhteita. Tuuli nousee toisinaan arvaamattoman nopeasti ja järvi voi saada merelliset olosuhteet. Erämaassa apu on kaukana. Lämpötila heinä-elokuun vaihteessa voi olla kesäisen lempeä tai yllättävänkin viileä Jäämeren läheisyydestä johtuen. Sääskistä on Inarilla harvemmin haittaa. Retkeen on varattu kuusi melontapäivää, jolloin reitinvalinnassa voidaan ottaa hyvin huomioon vallitsevat sääolosuhteet.

Majoitus ja ruokailu: Majoitus omissa teltoissa. Jokainen vastaa omista ruuistaan. Inarin vesi on juomakelpoista. Retkeilyvälineitä on mahdollisuus saada myös vuokralle. Osallistujille lähetetään varustelista ennen retkeä.

Kenelle: Sinulla on kajakin peruskäsittelytaidot (melonnan peruskurssi - NIL Finlandin/MeSo) ja kestävyys meloa 25-30 kilometrin päivämatkoja.

Oppaat: Anssi Nupponen ja Mika Björkman

Ryhmäkoko: 6-10 hlö

Hinta: 650 € (sis. alv), eräpäivä: 30.6.2017.

Hinta sisältää matkan auton kyydissä Inarille ja takaisin (reitti: Helsinki-Jyväskylä-Oulu-Rovaniemi-Inarijärvi - matkapäivät autolla 29.7. ja 5.8.). Oppaan palvelut koko retken aikana. Kajakki, mela, aukkopeite ja melontaliivi kuuluvat hintaan. Halutessasi saat oman kajakkisi mukaan traileriin auton reitillä.

Inariin on mahdollista matkustaa myös lentäen ja säästää kaksi päivää autossa istumista. Meno su 30.7. Helsinki-Ivalo AY557 klo 6.15/7.45 ja paluu la 5.8. Ivalo-Helsinki AY557 5.8. klo 12.35/15.05. Finnairin lento AY557 HEL-IVL-HEL Mahdolliset lennot jokainen osallistuja varaa ja maksaa itse. Osa matkatavaroista on mahdollista saada auton kyytiin. Kuljetukset lentokentältä ja takaisin kuuluu matkan hintaan.

Järjestäjillä on oman toimintansa vastuuvakuutus. Jokainen osallistuja vastaa omista vakuutuksistaan.

Ilmoittaudu

 

Lisätietoa