Järjestämme NIL Finlandin suosittuja käytännönläheisiä viikonlopun kestäviä melonnan jatkokursseja. Jatkokurssit toimivat myös valmistavina koulutuksina Melonta- ja soutuliiton käyttämän Euro Paddle Pass (EPP) järjestelmän taitotesteihin.

kpieni

Tule melontakurssille ja aloita uusi harrastus ammattilaisen johdolla. Kayaker - merimelonnan peruskurssi antaa vahvat perustaidot melontaharrastuksen aloittamiselle sekä hyvän pohjan melonnan jatkoharjoittelulle. Kurssin suorittanut meloja hallitsee melonnan perustaidot ja ymmärtää riskitekijät vesillä liikuttaessa.

Kurssi ei vaadi mitään ennakkotaitoja. Tarvitset mukaan vain sään mukaiset ulkoiluvaatteet sekä juotavaa ja pientä evästä. Opit melonnan perusteet kanssamme turvallisesti ja varmasti. Ryhmäkoko on kursseilla pieni ja kaikki kouluttajamme ovat kokeneita melonnan ammattilaisia. Osallistujan tulee olla vähintään 15 vuotias (alle 18 vuotiaalta vaaditaan vanhempien lupa).

Kesto: vähintään 10 tuntia, josta suurimman osan olemme vesillä.

Ilmoittaudu

skpieni

Sea Kayaker kurssilla laitetaan melontataitojen perustukset kuntoon. Kehitetään omaa melontatekniikkaa, jolla päästään paremmin ja taloudellisemmin taittamaan matkaa. Opitaan kunnolla kallistamaan kajakkia osana ohjaustekniikoita. Harjoitellaan turvallisessa ympäristössä aallokkomelonnan perusteita ja erilaisia pelastautumisia. Tutustutaan kajakin hinaustekniikoihin, melojan ensiaputaitoihin sekä navigoinnin perusteisiin. 

Kurssi antaa myös hyvän pohjan EPP2 taitotestin suorittamiselle.

Kurssi toteutetaan retkiolosuhteissa, yöpyminen omissa teltoissa. Kurssin aloitus lauantaina kello 9:00 ja lopetus sunnuntaina klo 18:00.

Kouluttajat: Anssi Nupponen ja Mika Björkman

Ilmoittaudu

askpieni

Advanced Sea Kayaker kurssilla melontataitoja viedään pidemmälle ja vaativampiin olosuhteisiin. Opitaan toimimaan ryhmän johtajan apuna pelastautumistilanteissa toimimalla niin pelastajana kuin avustavana hinaajana. Kurssilla pyritään luomaan käytännön tilanteita, joissa opitaan myös ymmärtämään ja arvioimaan riskejä. Kurssin suorittanut mieltää itsensä jo kykeneväksi melojaksi.

Kurssi antaa myös hyvän pohjan EPP3 taitotestin suorittamiselle. 

Kurssi toteutetaan retkiolosuhteissa, yöpyminen omissa teltoissa. Kurssin aloitus lauantaina kello 9:00 ja lopetus sunnuntaina klo 18:00.

Kouluttajat: Anssi Nupponen ja Mika Björkman

Ilmoittaudu